keskiviikko 7. elokuuta 2019

Täällä taas pitkästä aikaa!

Moi, enpä ny oo taas pitkään aikaan kirjoitellut mitään tänne. Viime kerralla taisin kirjoittaa, että poistaisin tämän, mutta oon päättänyt sittenkin että en poistakkaan tätä blogia. Voisin kirjoitella tänne aina vähän kuulumisia silloin, kun on vaan motivaatiota kirjoitella.

Uuteenkaan blogiin en oo kirjoitellu yhtää mitään, kun en pääse sinne kirjautumaan....yllätys yllätys oon unohtanu taas salasanan mut no jos sit vaiks tänne kirjoittelis jatkossa kuulumisia. 👍😊

Mul kävi niin, että jouduin keskeyttää väliaikaisesti lähihoitajan opinnot maaliskuussa uupumuksen takia, joka oli itse aiheutettua suurimmaks osaksi. En pitänyt omasta hyvinvoinnista tarpeeksi hyvää huolta ja tuli sitä alkoholin kanssa pelleiltyä koko kevät. Menin sinne sun tänne ja unirytmi oli päin persettä.

Kesäkuussa aloitin kesätyöt vanhain kodilla ulkoiluttajana ja tykkäsin ihan hirveästi olla niitten vanhusten kanssa. Vanhukset on kyl nii  ihania ❤ Mun työkuvaan kuulu vanhusten ulkoilutus, jutusteleminen, sänkyjen petaus ja avustin pukemisessa. Ehdein olemaan 3 viikkoo siellä töissä ja tarkotus olis ollut olla 14.7 asti, mutta juhannuspäivänä 22.6 oltiin matkalla kavereiden kanssa huittisista poriin syömään ja kävi niin että oltiin ohittamassa autoa ja  ajettiin vt2 katonkautta ympäri ulos tieltä. Multa murtu l5 nikama selästä ja niska retkahti/venähti ja niskassa on nivelsiteen repeämä. Joudun pitämään 7 viikkoa niskatukee ja korsettia. Joten kesätyöt jäi harmittavasti kesken.

Huomenna on onneks röntgen ja lääkäriaika niin saan korsetin toivottavasti pois ja toivon että niskan nivelsiteen repeämä olisi itsekseen parantunut, että saisin niskatuenkin pois. Jos nivelsiteen repeämä ei oo itekseen parantunut nii sitten se joudutaan leikkaamaan ja joudun pitämään niskatukea pitempään, mutta toivotaan parasta. 👍😊

Tänään yksi entinen luokkalainen ala-asteelta laitto mulle facebookissa viestiä, että hän on toimittajana yhdessä lehdessä ja olisi tekemässä juttua mielenterveysongelmista ja kysyi haluaisinko mä kertoa oman tarinani. Vastasin, että mietin asiaa, mutta tästä taidan kertoa myöhemmin lisää jos päätän lähteä mukaan.

Tarkotus olis syyskuussa jatkaa lähihoitaja opintoja. On sinne koulun penkille aika kova ikäväki ollut.

Mites teidän kesä on mennyt?

Kirjoittelen taas, kun ehdin ja jaksan. ❤


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Arvostan jokaista kommenttia. Kiitos!