torstai 14. tammikuuta 2016

18V, AJOLUPA JA KUULUMISIA TÄSTÄ VIIKOSTA!!!

Morjesta!

Juups elikkäs tiistaina jouduin heräämään klo 6.00 kouluun, mutta nukahdin sitte uudestaan ja nousin vasta 6.30. Tulihan siinä vähän kiire :D Isä tuli hakemaan mut tästä kuntoutumisyksiköstä ja toi mut kouluun, kun olin unohtanu viedä kelaan matkatukihakemuksen :D 
Koulupäivä meni ihan jees, vaikka vähän ahdisti, mutta kestin ja oon tyytyväinen, että pystyin olemaan ja voitin taas kerran itteni enkä luovuttanut :) Sain kyydin kotiin yheltä koulukaverilta. Kotona ehdein vaan käväistä ja lähdettii iskän kans pankkii ja sain vihdoinki ne verkkopankkitunnukset :D Pankkireissun jälkee iskä toiki mut takaisin kuntoutumisyksikköön :) 

keskiviikkona en mennyt kouluun, koska heti aamulla oli ajotunti ja ajotunnin jälkeen oli inssi... :D JA ARVATKAAS MITÄ?... PÄÄSIN INSSIN LÄPI!!! JESS!!! Illalla syötiin iskän ja veljen kanssa kakkua ja kaikkee herkkua ja jäin yöksi kotiin.

Tänään aamulla heräsin klo.6.00 kouluun ja sain ajaa koululle. Koulupäivä meni hyvin. Tein tiikerikakun ja kauralastuja tai mitä ny olikaa :D ja tulihan siinä päivän aikana tehtyä myös kotikaljaakin. Iskä tuli hakemaan mut koulusta ja sain ajaa takaisin kotii. Kävimme myös mummin luona kahvilla ja sen jälkeen tulimme kotiin. Kotona pakkasin ja lähdin ajelemaa tänne kuntoutumisyksikölle. Täällä juttelin hoitajien kanssa ja myös ystävien :)

Huomenna olen ehkä poikaystävän kanssa heti aamulla ja illalla mennän täältä kuntoutumisyksiköstä leffaan. :)

Eipä täs tälläkertaan mitään muuta. Hyvää illanjatkoja kaikille! Kommenttiakin saa laittaa. :)










1 kommentti:

  1. Mooo ja onnee taas :33 mitä aiot ostaa verkkopankkitunnuksil (muutku viinaa ; ) )

    VastaaPoista


Arvostan jokaista kommenttia. Kiitos!