perjantai 9. joulukuuta 2016

Tänään on mennyt ihan hyvin!

Tänään heräsin kello 7.40. Puin vaatteet ja lähdin kouluun. Jouduin tosin rapaamaan auton ikkunat, kun aamulla olikin pakkasta. Oli muuten tosi liukasta aamulla ja oikeestaan koko päivän. Meinasin ajaa aamulla kaks kertaa ojaan. Huh, onneksi en kumminkaan ajanut ja myöhästyin vain 5 minuuttia koulusta. Meillä oli teoriaa tänään ja tein tehtäviä astiahuollosta. 

Koulun jälkeen menin Nupolle puhumaan terapeuttine eli KK:n kanssa. Puhuin mun väsymyksestä ja ahdistuksesta. 

Nupon jälkeen menin kaupungille tapaamaan yhtä facebook kaveria. Kävimme hesessä syömässä ja avauduin yllättävän paljon mun elämästä hänelle vaikka en yleensä puhu näin paljon mun elämästä kenellekkään. Paitsi täällä  blogissa. Oli mukavaa L kanssa kaupungilla ja tutustua häneen. 

Kotiin tultuani söin pizzaa, jonka olin ostanut koululta tänään. 

Kävin isän ja veljen kanssa hakemassa veljelle pizzan. Nyt syön taas yhtä pizzapalasta. 

Tänään on ollut taas sellainen roskaruokapäivä, että voi jeesus. Noh, ainaha sitä voi päättää syödä taas terveelisemmin. :D Kuitenkin tänään on ollut ihan hyvä päivä.

Mitenkäs teidän päivä on mennyt? Muistuttasin teitä lukijoita vastaamaan oikeassa yläreunassa olevaan kyselyyn, kiitos teille ketkä jaksoitte lukea tämän postauksen loppuun. ♥

4 kommenttia:

  1. Mulla oli toi yö tosi hyvä, heräsin ensimmäisen kerran vasta 5 jälkeen! Sain sitten kuitenkin sairaskohtauksen aamulla. Ei tietoa mikä, mahdollisesti hyvin lievä epilepsia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että yö meni hyvin. Voi, ei. Onko nyt kaikki ok? Jaksuja ja tsemppiä sulle! :) ♥

      Poista
    2. Kaikki on nyt hyvin. Sain helposti apua. Ja tosiaan oli hyvin lievä kerran tajuissani pysyin

      Poista
    3. Hyvä kun nyt kaikki on hyvin.

      Poista


Arvostan jokaista kommenttia. Kiitos!